ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 100€ TILAUKSIIN

KIRJAT & KORTTIPAKAT

Kirjoittaminen kuun valossa on tapani jäsennellä omaksuttua tietoa, välittää sitä mitä olen kokenut, sanallistaa magiaa suomen kielelle ja keskittyä kuuntelemaan sielun kuiskauksia. Kuvittaminen päivän valossa on sydämeni jatke! Piirrän aina hymy huulilla.

Olen kirjoittanut neljä kokemuksellista tietokirjaa, yhteisluonut kaksi, sekä kuvittanut useita värityskirjoja ja lastenkirjoja. Eriaiheiset korttipakat ovat henkilökohtaisesti tärkeitä etappeja luomismatkallani. Pakkojen kulkeutuminen osaksi rituaaleja tuntuu syvältä ja ravitsevalta.

POHJOLAN LUMO

Pohjolan lumon teemat kasvavat kallion raosta. Kirjan aiheet ja rituaalit ovat yhteydessä luontoon, perimätietoon, pohjoiseen mielenlaatuun ja sykliseen ajan ymmärrykseen. Kuljemme saumattomasti elämänsyklejä heijastavien neljän vuodenajan läpi, vahvistaen henkistä yhteyttä luontoon. Luonnonuskon perinne on elävä, hengittävä, nykyaikaan muovautuva ja avosylin mukaan kutsuva. Se muuttaa muotoaan kokijansa mukana. Nostattaa usvan pelloilta kotipihoihin ja tuo viestejä kallion koloista kaupunkeihin.

Runsain valokuvin viimeistelty, kovakantinen ja kaunis tietoteos ilmentää Pohjolan uniikkia mielenmaisemaa. Luvassa on maagisia loitsuja, sielukkaita harjoituksia ja kauniita rituaaleja, joiden avulla saa sekä kokea yhteenkuuluvuutta ympäristöön että syventää suhdetta itseensä ja omiin juuriinsa.

POHJOISEN NEULOTUT LOITSUT

Lennätä korppi kämmeniisi ja Valkyrian siivet harteillesi, nosta kuningashirvaan sarvet otsallesi. Uskallatko kutsua käärmeen koristamaan sääriäsi?
Maaginen neulekirja, jonka avulla luot silmukoista tarinoita ja kauniita kirjoneuleita. Sielukkaan kirjan neuleet ammentavat pohjoisesta luonnosta ja mystiikasta. Katinka Sarjanoja on laatinut neuleohjeita Meri Mortin tunnelmallisten luontoon ja myytteihin nojautuvien kuvitusten pohjalta. Jokaisella neuleella on oma loitsunsa!
Kirjassa on monipuolinen valikoima neulevaatteita ja -asusteita helpoista haastaviin. Tekniikkana on pääasiassa sileä kirjoneule. Langat on valittu mahdollisimman ekologisesti.

LUMOAVA TYTTÖ -tehtäväkirja

Lumoava tyttö- tehtäväkirja on suunnattu yli 10-vuotiaille esiteineille, teineille ja kaikille ketkä tykkäävät tehtäväkirjojen täyttämisestä. Kirjaa on julkaistu lyhyessä ajassa 4 painosta suuren suosion vuoksi!

Sielukas ja inspiroiva kirja kannustaa nuoria kulkemaan kohti omanlaista, rohkeaa elämää, jossa voi toteuttaa omaa luovuuttaan ja uskoa taianomaisuuteen. Kirjan kanssa voi viettää aikaa kuun valossa kuunnellen lempimusiikkia ja mietiskellen, mikä juuri nyt on itselle tärkeää. Se rohkaisee hakemaan hyvinvointia luonnosta ja mielikuvituksesta. Kansien väliin voi kätkeä salaisuuksia, mutta kirjaa on hauska täyttää myös ystävän kanssa. Kirjoitustehtävät ja kuvalliset harjoitukset (Yli 100 kpl) innoittavat itseilmaisuun ja kehopositiivisuuteen ja herättävät iloa oman äänen ja identiteetin löytämisestä.

VARJOJEN VOIMA – Kortit, rituaalit & myyttien naiset

Myyttien ja arkkityyppien naiset johdattavat moderniin noituuteen visuaalisessa käsikirjassa, joka sukeltaa tarujen naisten kautta nykyihmisen sielun solmuihin. Kirja kokoaa yksiin kansiin moderniin noituuteen liittyvät rituaalit taustoineen. Se houkuttelee esiin yöllistä voimaa ja kuun energiaa erilaisin rituaalein, joissa apuvälineitä ovat muun muassa korttien nostaminen, sulkarituaali, voimakivet, rohdokset sekä varjomandalatyöskentely ja alttareiden rakentaminen. Kirjassa etsitään naisten arkkityyppien yöpuolen kautta vahvuutta ja voimaa arkeen. Varjotyö ei ole synkkyyttä vaan iloa ja valoa.

Kirja on visuaalisesti houkutteleva ja helposti lähestyttävä teos sisäisen voiman, itsetuntemuksen ja henkisyyden herättämiseen ikiaikaisten myyttien kanssa.

IHME SISÄLLÄSI – JOOGAA RASKAUSAIKAAN

Sinä riität. Löydä oma tapasi olla raskaana, synnyttää ja olla äiti.

Raskaus ja synnytys ovat elämän suuria siirtymiä, joiden myötä syntyvät ja uudistuvat myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi. Tämä kirja on kätilöiden tarkistama tietopaketti ja odottajan lempeä kanssakulkija matkalla kohti synnytystä ja äitiyden ensimmäisiä viikkoja. Selkeät, kaikille sopivat ohjeet opastavat odottajan turvallisen raskausjoogaharjoituksen pariin. Mukana seuraavat monipuoliset, sisäistä rauhaa ja armollisuutta voimistavat hengitys- ja mielikuva-harjoitukset, jotka yhdessä kasvattavat odottajan luottamusta oman kehonsa viisauteen ja tukevat häntä kokonaisvaltaisesti muutoksessa.

Kirjan kirjoittaja FM Hanna-Mari (Hami) Nieminen on kokenut doula, joogaohjaaja, Spinning Babies®-synnytysvalmentaja ja äiti. Kuvissa esiintyy joogaopettaja Meri Mort, joka jakaa kirjassa myös raskausajan päiväkirjamerkintöjään. Kauniit kuvat on ottanut Liisa Valonen. Kustantaja Read.me.

LUMOAVA NAINEN – TUNNE VILLI VOIMASI

Merin esikoiskirja kuuluu Hidasta elämää -kirjaperheeseen.

Lumoudu kehostasi ja villistä voimastasi! Jokaisen naisen sisällä piilee ikiaikainen elämänvoima, joka on koko hyvinvoinnin ydin. Omaan syklisyyteen tutustumalla ja kuunvaiheita seuraamalla voi oppia kunnioittamaan kehonsa viisautta ja tuoda lisää nautintoa kaikkiin elämänvaiheisiin. Kirja on kiehtova matka naiseuden ytimeen, johon kuuluu tärkeänä osana yhteys luontoon – sisaruuden voimaa unohtamatta. Inspiroivien harjoitusten ja täydentävien vinkkien avulla naisen kehon viisaus avautuu kaikessa kauneudessaan. Kotona kehossaan oleva nainen on vallankumous! 2018, Otava.

POHJOLAN MYYTIT-värityskirja

Pohjolan myytit sukeltaa pohjoisten mytologioiden maailmaan käsin piirrettyjen kuvitusten kautta. Synkeät shamaanit, noidat, viikingit, riimut ja spiraalit avaavat tarujen Pohjolaa. (Like kustannus 2016) Kirjan sisäsivut ovat hyvälaatuista paperia, joille sopii väritellä myös tusseilla ja kokeilla akvarellia. Etusivulta löydät tekijän nimmarin.

KORISTEKALLOT -värityskirja

Päästä mielikuvituksesi valloilleen meksikolaisten kallojen parissa. Koristekallot tuo meksikolaiset kallot värityskynien alle. Perinteisten kallojen sekaan on kätkeytynyt tunnettuja meksikolaisia hahmoja tuomaan vaihtelevuutta luovuuden virtaan. Korkealaatuinen paperi, jolle voi värittää myös tusseilla! Kuvitukset: Meri Mort (Like kustannus 2015)

VIISAAT YSTÄVÄNI

Viisaat ystäväni on erilainen, syvällisempi täytettävä kirja ystäville erilaisiin tilaisuuksiin tai vieraskirjaksi. Se johdattaa ystävät elämän ydinkysymysten äärelle. Jakamalla omia oivalluksiaan elämästä ystävät kasaavat pala palalta kirjan omistajalle viisasta elämänopasta. Jokaiselle ystävälle on varattu kolme täytettävää sivua ja yksi joogaopettaja–kuvittaja Meri Mortin piirtämä kaunis, väritettävä kuva. Kirja sisältää viisaita lainauksia viisailta henkisiltä ystäviltämme, kuten Deepak Chopralta ja Eckhart Tollelta. Viisaat ystäväni on alusta, johon ystävät puhaltavat elämän ja värit. Ystävien yhteispelillä ja eletyn elämän voimalla kirjasta tulee omistajalleen rakas, kaunis ja hyödyllinen elämän matkaopas. Kirjoittaja Sanna Wikström on suositun Hidasta elämää -nettisivuston perustaja ja kirjailija. 2013, Basam Books

MIMMIKOTO

Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen eli Mimmit ovat monilahjakas sisaruspari, jonka luoma moderni, kansanperinteestä ammentava Mimmikoto-tarinamaailma on merkittävä panos kotimaiseen lastenkulttuuriin. Mimmit ovat tuttuja lasten Mimmikoto-makasiiniohjelmasta, musiikista, animaatioista ja nyt myös kirjoista. Mimmikodon vahvan ja persoonallisen visuaalisen maailman on luonut kuvittaja, graafikko Meri Mort.

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Breathe, be brave & create

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.