JOOGA

Joogan avulla voi koskettaa luovuuden virtaa eli ideoiden ikuista ehtymätöntä lähdettä

Minua kiinnostaa mitä pysähtymisellä oman hengityksen ääreen on annettavaa luovan mielen ja leikkimielisen innostuksen ylläpitämiselle. Jokainen hetki joogamatolla luo elämään mielekkäitä kokemuksia. Elämä on tässä ja nyt!

Kaikki tapahtumat löydät täältä

20201014-meri-26

VAPAUDEN JOOGA

Vanda Scaravelli aloitti oman joogaharjoituksen keski-iässä ja piti tuntinsa yksityisopetuksina pienessä kylässä Italiassa. Hänelle oli tärkeää ettei hänen nimestään tulisi joogan tyylisuuntausta, tai tiukkaa metodia. Kutsunkin omaa tapaani kokea ja opettaa joogan leikki ja lumo nimellä Vapauden jooga™. Jooga on minulle enemmänkin asenne elää ja tapa saada oivalluksia, kuin sarja liikkeitä.

Keskeistä tässä tutkivassa tavassa tehdä asanaharjoitusta on luja kontakti maahan ja paljon eläimiltä opittua liikettä – selkärangan vapautuminen liikkeeseen ja maagisen hengityksen aistiminen on hyvin keskeisessä roolissa. Ja aina palataan jalkoihin, luihin ja lantioon, keinutaan ja spiraloidaan. Ytimen vapautumisesta nousee aalto, joka herättää kiinnostuksen syventyä harjoitukseen yhä uudelleen. 

Vandan perinnöksi jättämänsä kuunteleva ja salliva ajattelutapa korostaa, että harjoittajia ei jaeta aloittelijoihin ja edistyneisiin. Kaikki ovat tervetulleita näille tunneille ja workshoppeihin, jossa on paljon tilaa, kosketusta ja aikaa olla läsnä. 

”Doing yoga is like having a body holiday”
– Vanda Scaravelli

Vapauden joogan viikkotunti

Kauniissa Roots-joogastudiossa Vallilassa joka perjantai klo 11. Tunti on myös onlinessa! Varaa paikkasi tästä.

Tilaa yksityistunti

ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

JOOGAOPETTAJA­KOULUTUKSET

TERRA SOUL YOGA -Joogaopettajakoulutus (IYN 200 h) alkaa Helsingissä tammikuussa 2023! Lue lisää täältä.

TAPAHTUMAT & KURSSIT

Sydämellisesti tervetuloa monipuolisiin tapahtumiin: workshoppeihin, retriiteille, voimapiireihin, joogalomille ja festareille! 

2022

  • 19.–21.8.2022 Kolin villi nainen – viikonloppuretriitti @Kolin keidas, Koli (täynnä) KATSO TÄSTÄ
  • Villi nainen -kaupunkiretriitti Tietoja tulossa pian!
  • Online-Musta jooga alkaa jälleen syksyllä! Tilaa Kuukirje niin saat tiedot sähköpostiisi kerran kuussa.
  • 24.11–27.11.2022 (to-su) VÄEN VOIMAN NOSTATUS – Retriitti Lapissa KATSO TÄSTÄ
  • 10.–11.12.2022 Helen Noakes – Yoga workshop – Roots to Wings   KATSO TÄSTÄ
  • 9.12.2022 Natural me – Yoga teacher training Group Gathering KATSO TÄSTÄ
  • Helen Noakes – Chavutti Thirumal – Hierontakoulutus 12/2022 KATSO TÄSTÄ

2023

  • Tammikuussa 2023 alkaa Terra Soul Yoga – Joogaopettajakoulutus Helsingissä KATSO TÄSTÄ
  • Villi nainen -retriitit vuonna 2023 Kolilla: 16.–18.6. / 11.–13.8. / 18.–20.8. Laita jo korvan taa!
merimort_kuu_02

KUUKIRJE

Tilaa kuukirje, niin kuulet ensimmäisenä, kun retriitit julkaistaan

TILAA JOOGAN YKSITYISTUNTI

yritykselle, itsellesi tai ryhmälle

merimort_kukka_01

TILAA JOOGAN YKSITYISTUNTI

yritykselle, itsellesi tai ryhmällenne

Olen ohjannut monipuolisia joogan yksityistunteja ja -tapahtumia yrityksille ja yksityisiin tapahtumiin jo 15 vuotta. Teemoina mm. Vapauden jooga, meditaatio, mandaloiden piirtäminen, Musta jooga, Naisen nautinto, Voimapiiri, Polttarijooga tai maaginen seremonia/rituaali ystävien kesken. Tunneillani on aina iloa, mielikuvia ja sallivaa, tutkivaa liikekieltä jossa hengitys toimii ankkurina. Tutustu esimerkkeihin alapuolelta tai ehdota jotain aivan uutta!

Ota yhteyttä niin tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus: merimort@gmail.com

Syvärentoutus on n. 45 min – 1 h mittainen, joko istuen tai selällään leväten. Aluksi mobilisoimme lonkkia ja hartioita ja rakennamme hyvän asennon. Rentoutuksessa keskitytään kehon rentouttamiseen hengityksen ja mielikuvien avulla. Harjoitus myös lisää stressinsietokykyä ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Tunnin mittainen tauko arjesta on hyvä pysähtyminen, joka eheyttää syvästi kehoa sekä virkistää mieltä. Harjoituksen voi yhdistää myös mihin tahansa muista tuntikokonaisuuksista.

Tekeekö mielesi aloittaa joogaharrastus, mutta haluat varmuutta liikkeisiin ennen ryhmätunneille siirtymistä? Tunnilla käymme läpi joogan perusteita, hengitystä ja tyypillisiä alkeistunnin asanoita, eli asentoja, joita tutkimme sinun kehosi kautta. Vai haluatko, että suunnittelemme sinulle oman kotijoogasarjan joka tukee hyvinvointiasi arjen keskellä?

Erittäin naisellinen harjoitus polttariryhmälle. Liikumme pehmeästi ja vapaasti, löydämme sisältämme muinaisen temppelitanssijan ja nostamme tarotkortit. Osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ihana ja ikimuistoinen lisäys polttaripäiväänne. Yhteinen aika pienen ryhmän kanssa on matka sisäisen jumalattaren luo. Iloa, valoa ja sielukkuutta tulevan morsiamen päivään!

Päivä lähtee käyntiin tai virkistyspäivä päättyy rennossa ja sydämellisessä ohjauksessa. Kaikille sopivaa joogaa iästä, kunnosta ja osaamistaidosta riippumatta. Keskiössä hengityksen aistiminen, mobilisoivat ja helpot liikesarjat sekä kehon autenttinen liikekieli. Nyt saa hellittää.

Ideaali tunti istumatyöläisille jossa keskitytään niska-hartia-seudun huoltoon ja avataan työssä kiristyviä lonkkia. Harjoituksesta ei puutu rentoa fiilistä ja tunnin lopussa keskitymme löytämään syvän, uudistavan levon. Mahdollisuus saada ohjausta myös työpäivän aikana istuen tuolilla tehtäviin venytyksiin ja työvirkeyttä palauttaviin liikkeisiin. Kesto 45 min-1 h.

Rakkaudellista piirityöskentelyä ja yhteinen rituaali tulevalle äidille. Sisältää suolaseremonian ohjauksen ja rentoutumishetken. Ikimuistoinen ja voimaannuttava kokemus tulevalle äidille omien ystävien kesken. Kesto 1,5-2 h.

Mandalat ovat kiehtovia ja kauniita. Mandaloiden piirtäminen, maalaaminen ja kokoaminen on meditaatiota parhaimmillaan. Workshop (2-4h) on rentoutumisen ja luovuuden herättelyn työkalu. Mandalan luominen on intuitiivinen, rauhoittava, selkeyttävä ja inspiroiva hetki kynän ja paperin kanssa.

Nautitko sinä ja ystäväpiirisi tai työyhteisösi raskaammasta musiikista? Harjoitetaan joogaa hiukan erilaisissa tunnelmissa kokoamasi ryhmän kera. Lopussa syvä rentoutus mielikuvamatkan viemänä. Tunti sopii kaikille, eikä ole mitään hikijumppaa. Tunti sopii paremmin iltaan kuin päiväaikaan.

ONKO SINULLA JO IDEA?

Mietitään yhdessä, miten voisin auttaa sinua!

Myös online-tapahtumat onnistuvat.

Kerää työkavereistasi, ystävistäsi tai sukulaisistasi porukka kasaan. Harjoituksissa opitte liikkumaan klassisissa asanoissa sisäisen, selkärangasta lähtevän aallon ja spiraalin kautta Vanda Scaravellin oppien mukaan. Tunneillani on aina iloa, mielikuvia ja sallivaa, tutkivaa liikekieltä ja hengitys toimii ankkurina.

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinulle sopiva kokonaisuus: merimort@gmail.com

Kun kerää oman heimon yhteen, on taatusti luvassa ikimuistoisia hetkiä rakkaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa! Seremonia voi sisältää initaatioriitin, eli olla esimerkiksi syntymäpäivä, morsiusjuhla, hääpäivä, äidin juhla. Seremonia on keho-sielullinen ja ainutkertainen kokonaisuus joka kerta. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva puolikas päivä, koko päivä tai tietty yksittäinen rituaali joka osallistaa kaikki mukaan. Maaginen seremonia koostetaan yhdessä tarpeiden ja toivotun tunnelman mukaan.

Vapauden liike -workshopeissa ei tarvitse osata tanssia, vaan liikumme vapaasti kehoamme tunnustellen. Koko keho nauttii tästä sielukkaasta harjoituksesta, jossa vapaudutaan kaavoista ja arjesta. Pura ja lataa energiaa! Nauti ja liiku omalla autenttisella tavallasi!

Kuun Voima -workshopissa kuulet kuun astrologisesta positiosta ja tämän hetkisestä energiasta. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, mielikuvamatkalla, nostaen kortteja ja jakaen viisautta toisillemme.

Teemme ohjatun meditaatioharjoituksen joka sopii kaikille, olitpa sitten aiemmin harjoitellut meditaatiota tai et. Teemme helpon hengitys- ja keskittymisharjoituksen joka rentouttaa sekä rauhoittaa mieli-keho-kokonaisuutta.Harjoituksen voi tehdä istuen matolla tai tuolilla tai leväten selinmakuulla.

Jumalatar minussa -workshop on erittäin naisellinen harjoitus esimerkiksi morsiusjuhlaan tai syntymäpäiville. Piirissä kokoonnumme naisryhmän kanssa vaalimaan naiseuttamme. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, vapaasti tanssien, meditoiden ja jakaen ajatuksia. Tutustumme temppelitanssiasentoihin, nostamme voimakortit ja osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ja pidämme hauskaa!

mustajooga-logo

MUSTA JOOGA

Joogaa hämärämmän musiikin tahtiin since 2013

Joogaharjoitus kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen tummemmissa puitteissa. Harjoitus on rituaalinomainen mahdollisuus tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja särmän taustamusiikin tahtiin. Tapahtumia järjestetään neljällä eri paikkakunnalla säännöllisesti. Online-eventtejä on kerran kuussa.

Löydät kaikki tapahtumat facebook-eventeistämme!

Musta jooga on trademarkattu joogamuoto. Kaikki kyselyt: merimort@gmail.com

LASTEN ELÄINJOOGAKORTIT

Eläinjoogakorttipakka sisältää yhteensä 50 värikästä korttia: 42 eläinkorttia seikkaperäisin joogaohjein + 8 erikoiskorttia.

Suunnittelemani supersuositut lasten eläinjoogakortit ovat laajassa käytössä kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja lasten liikunta-, sekä terapiatyössä. Saatavilla kolmella kielellä: suomi, englanti ja ruotsi! Tue lapsen luovaa liikkumista ja tarjoa keinoja rentoutumiseen yhteisen tekemisen myötä.

JOOGAKAMUT-KORTTIPAKKA

Ystäväni, joogaopettaja Anne Slåen on tehnyt värikkäät lasten jooga- ja mindfulness-kortit, jotka tarjoavat 50 harjoitusta kehomielen hyvinvoinnin tueksi.

Kortit on myynnissä tämän syksyn yksinoikeudella nettikaupassani. Lämmin suositus kaikille lasten kanssa työskenteleville ja koteihin yhteiseen ajanviettoon! 

tumblr_lvksnmyV3U1qeip34o1_1280

Breathe, be brave & create

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.