ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 100€ TILAUKSIIN

Olen Meri Mort – kirjailija, kuvittaja, joogaopettaja, sekä elämästä ja ihmisistä innostuja.

Kuun seuraaja, naisten nostattaja, villi nainen, shamanoita, visuaalinen taitaja & luova yrittäjä.

Tavoitat minut Vallilasta studioltani, jossa kirjoitan, kuvitan ja ohjaan magia-workshoppeja. Teen mielelläni tilauskuvituksia ja ohjaan joogan yksityistunteja.

Lapsena unelma-ammattini oli valasratsastaja. Kun en lopulta koskaan oppinut sukeltamaan ilman että pitäisin nenästä kiinni, oli keksittävä jotain muuta. Äiti laittoi minut lasten kuvataidekouluun 6-vuotiaana, koska piirtäminen oli varmaan ainoa tapa saada minut hiljaiseksi. Löysin joogan teini-ikäisenä ja opettajamummeli, joka rauhallisella otteella luotsasi meitä syvään lepoon, sanoi että ”Sinusta tulisi hyvä joogaohjaaja.” Muistin hänen sanansa vasta vuosia myöhemmin kun ohjasin ensimmäisiä joogatuntejani. Olin löytänyt kutsumukseni, tai se paremminkin minut.

Olen sertifioitu Senior Yoga Teacher, eli minulla on takana 15 vuotta opettajuutta ja yli 5000 ohjattua tuntia. Olen ohjannut viisi 250 h joogaopettajakoulutusta sekä syventävän 100 h joogaopettajakoulutuksen kansainvälisessä tiimissä. Rakastan suunnitella kokonaisuuksia ja toimia tiiviissä vuorovaikutuksessa ryhmän kanssa.

Pidän siitä, että minulla on monta rautaa tulessa. Koen että erilaiset työt tasapainottavat toisiaan ja pitävät ajatukset jatkuvasti uudistuvina. Olen antautunut tähän monen ammatin virtaan, enkä enää yritä valita piirränkö kädellä paperiin, vaiko varpailla ilmaan. Kuvituksilla ja joogalla on tietyllä tapaa sama funktio – viedä ihmiset uusiin sisäisiin kokemuksiin ja paikkoihin.

Olen valmistunut taiteiden maisteriksi Aalto Yliopistosta taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta taidekasvatuksen osastolta. Hengitän visuaalisuutta ja imen itseeni vaikutteita kaikkialta. Olen ohjannut joogan lisäksi useita kansainvälisiä nuorisotyöhön liittyviä taideprojekteja ja kouluttanut eurooppalaisille nuorisotyöntekijöille taidepohjaisia menetelmiä. 

Mottoni on: BREATHE, BE BRAVE AND CREATE. Siinä yhdistyy vapauden tunne ja läsnäolo, sekä peloton ote elämään, jonka kautta ihminen voi elää ja kasvaa täyteen mittaansa.

SEURAA FACEBOOKISSA

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Breathe, be brave & create

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.