ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 100€ TILAUKSIIN

JOOGA

Joogan avulla voi koskettaa luovuuden virtaa, ideoiden ikuista ehtymätöntä lähdettä ja elämänvoimaa

Minua kiinnostaa mitä pysähtymisellä oman hengityksen ääreen on annettavaa luovan mielen ja leikkimielisen innostuksen ylläpitämiselle. Jokainen hetki joogamatolla luo elämään mielekkäitä kokemuksia. Elämä on tässä ja nyt!

20201014-meri-26

VAPAUDEN JOOGA

Vanda Scaravelli aloitti oman joogaharjoituksen keski-iässä ja piti tuntinsa yksityisopetuksina pienessä kylässä Italiassa. Hänelle oli tärkeää ettei hänen nimestään tulisi joogan tyylisuuntausta, tai tiukkaa metodia. Kutsunkin omaa tapaani kokea ja opettaa joogan leikki ja lumo nimellä Vapauden jooga™. Jooga on minulle enemmänkin asenne elää ja tapa saada oivalluksia, kuin sarja liikkeitä.

Keskeistä tässä tutkivassa tavassa tehdä asanaharjoitusta on luja kontakti maahan ja paljon eläimiltä opittua liikettä – selkärangan vapautuminen liikkeeseen ja maagisen hengityksen aistiminen on hyvin keskeisessä roolissa. Ja aina palataan jalkoihin, luihin ja lantioon, keinutaan ja spiraloidaan. Ytimen vapautumisesta nousee aalto, joka herättää kiinnostuksen syventyä harjoitukseen yhä uudelleen. 

Vandan perinnöksi jättämänsä kuunteleva ja salliva ajattelutapa korostaa, että harjoittajia ei jaeta aloittelijoihin ja edistyneisiin. Kaikki ovat tervetulleita näille tunneille ja workshoppeihin, jossa on paljon tilaa, kosketusta ja aikaa olla läsnä. 

”Doing yoga is like having a body holiday”
– Vanda Scaravelli

Vapauden joogan viikkotunti

LÄSNÄOLON LIIKE joka tiistai Vallilassa & Klo 11:30

Opetan ROOTS Helsingin kauniissa tiloissa Vallilassa. Tämä tunti sopii kaikille ja aloittaa ihanasti laskeutumisen viikonloppuun! Rootsissa on joogamattoja ja studion yhteydessä tunnelmallinen vegaaninen kahvila.

Varaa paikkasi tunnilleni täältä.

Tilaa yksityistunti

ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

JOOGAOPETTAJA­KOULUTUKSET

Seuraava kansainvälisesti sertifioitu TERRA SOUL JOOGA -joogaopettajakoulutus (YTT 200 h) alkaa Helsingissä tammikuussa 2024!

Klikkaa tietoihin tästä.

TAPAHTUMAT & KURSSIT

Sydämellisesti tervetuloa monipuolisiin tapahtumiin: workshoppeihin, retriiteille, voimapiireihin, joogalomille ja festareille! Jos et löydä tietoja, laita sähköpostia: merimort@gmail.com

2024

  • Tammikuussa 2024 alkaa YTT 200 h sertifioitu Terra Soul Yoga – Joogaopettajakoulutus Helsingissä – KATSO TÄSTÄ tiedot ja hae mukaan! 
  • Helsingin joogafestivaalit
  • Noitakonferenssi Helsingissä
  • Natural High Healing
  • Villi nainen – Noidan polku -retriitti saaristossa
  • Villi nainen Kolilla -retriitti
  • Noidan synty -retriitti saaristossa
merimort_kuu_02

KUUKIRJE

Tilaa kuukirje, niin kuulet ensimmäisenä, kun retriitit julkaistaan

TILAA JOOGAN YKSITYISTUNTI

yritykselle, itsellesi tai ryhmälle

merimort_kukka_01

Olen sertifioitu YTT Yoga Elder, eli joogaopettaja, joka on ohjannut monipuolisia joogan yksityistunteja ja -tapahtumia yrityksille ja yksityisiin tapahtumiin jo 17 vuotta. Teemoina mm. Vapauden jooga, meditaatio, mandaloiden piirtäminen, Musta jooga, Naisen nautinto, Voimapiiri, Polttarijooga, Morsiusjuhla tai maaginen seremonia/rituaali ystävien kesken.

Kerää työkavereistasi, ystävistäsi tai sukulaisistasi porukka kasaan. Harjoituksissa opitte liikkumaan klassisissa asanoissa sisäisen, selkärangasta lähtevän aallon ja spiraalin kautta Vanda Scaravellin oppien mukaan. Tunneillani on aina iloa, mielikuvia ja sallivaa, tutkivaa liikekieltä ja hengitys toimii ankkurina. Myös online-tapahtumat onnistuvat!

Tutustu esimerkkeihin alapuolelta, tai ota yhteyttä niin tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus: merimort@gmail.com

Syvärentoutus on n. 45 min – 1 h mittainen, joko istuen tai selällään leväten. Aluksi mobilisoimme lonkkia ja hartioita ja rakennamme hyvän asennon. Rentoutuksessa keskitytään kehon rentouttamiseen hengityksen ja mielikuvien avulla. Harjoitus myös lisää stressinsietokykyä ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Tunnin mittainen tauko arjesta on hyvä pysähtyminen, joka eheyttää syvästi kehoa sekä virkistää mieltä. Harjoituksen voi yhdistää myös mihin tahansa muista tuntikokonaisuuksista.

Tekeekö mielesi aloittaa joogaharrastus, mutta haluat varmuutta liikkeisiin ennen ryhmätunneille siirtymistä? Tunnilla käymme läpi joogan perusteita, hengitystä ja tyypillisiä alkeistunnin asanoita, eli asentoja, joita tutkimme sinun kehosi kautta. Vai haluatko, että suunnittelemme sinulle oman kotijoogasarjan joka tukee hyvinvointiasi arjen keskellä?

Erittäin naisellinen harjoitus polttariryhmälle. Liikumme pehmeästi ja vapaasti, löydämme sisältämme muinaisen temppelitanssijan ja nostamme tarotkortit. Osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ihana ja ikimuistoinen lisäys polttaripäiväänne. Yhteinen aika pienen ryhmän kanssa on matka sisäisen jumalattaren luo. Iloa, valoa ja sielukkuutta tulevan morsiamen päivään!

Päivä lähtee käyntiin tai virkistyspäivä päättyy rennossa ja sydämellisessä ohjauksessa. Kaikille sopivaa joogaa iästä, kunnosta ja osaamistaidosta riippumatta. Keskiössä hengityksen aistiminen, mobilisoivat ja helpot liikesarjat sekä kehon autenttinen liikekieli. Nyt saa hellittää.

Ideaali tunti istumatyöläisille jossa keskitytään niska-hartia-seudun huoltoon ja avataan työssä kiristyviä lonkkia. Harjoituksesta ei puutu rentoa fiilistä ja tunnin lopussa keskitymme löytämään syvän, uudistavan levon. Mahdollisuus saada ohjausta myös työpäivän aikana istuen tuolilla tehtäviin venytyksiin ja työvirkeyttä palauttaviin liikkeisiin. Kesto 45 min-1 h.

Rakkaudellista piirityöskentelyä ja yhteinen rituaali tulevalle äidille. Sisältää suolaseremonian ohjauksen ja rentoutumishetken. Ikimuistoinen ja voimaannuttava kokemus tulevalle äidille omien ystävien kesken. Kesto 1,5-2 h.

Nautitko sinä ja ystäväpiirisi tai työyhteisösi raskaammasta musiikista? Harjoitetaan joogaa hiukan erilaisissa tunnelmissa kokoamasi ryhmän kera. Lopussa syvä rentoutus mielikuvamatkan viemänä. Tunti sopii kaikille, eikä ole mitään hikijumppaa. Tunti sopii paremmin iltaan kuin päiväaikaan.

Mandalat ovat kiehtovia ja kauniita. Mandaloiden piirtäminen, maalaaminen ja kokoaminen on meditaatiota parhaimmillaan. Workshop (2-4h) on rentoutumisen ja luovuuden herättelyn työkalu. Mandalan luominen on intuitiivinen, rauhoittava, selkeyttävä ja inspiroiva hetki kynän ja paperin kanssa.

TAIDETYÖSKENTELY, RITUAALIT & SEREMONIAT

Tärkeä juhla, siirtymäriitti tai luovuus hereille!

Ota yhteyttä niin tehdään juuri sinulle sopiva kokonaisuus: merimort@gmail.com

Kun kerää oman heimon yhteen, on taatusti luvassa ikimuistoisia hetkiä rakkaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa! Seremonia voi sisältää initaatioriitin, eli olla esimerkiksi syntymäpäivä, morsiusjuhla, hääpäivä, äidin juhla. Seremonia on keho-sielullinen ja ainutkertainen kokonaisuus joka kerta. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva puolikas päivä, koko päivä tai tietty yksittäinen rituaali joka osallistaa kaikki mukaan. Maaginen seremonia koostetaan yhdessä tarpeiden ja toivotun tunnelman mukaan.

Vapauden liike -workshopeissa ei tarvitse osata tanssia, vaan liikumme vapaasti kehoamme tunnustellen. Koko keho nauttii tästä sielukkaasta harjoituksesta, jossa vapaudutaan kaavoista ja arjesta. Pura ja lataa energiaa! Nauti ja liiku omalla autenttisella tavallasi!

Kuun Voima -workshopissa kuulet kuun astrologisesta positiosta ja tämän hetkisestä energiasta. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, mielikuvamatkalla, nostaen kortteja ja jakaen viisautta toisillemme.

Teemme ohjatun meditaatioharjoituksen joka sopii kaikille, olitpa sitten aiemmin harjoitellut meditaatiota tai et. Teemme helpon hengitys- ja keskittymisharjoituksen joka rentouttaa sekä rauhoittaa mieli-keho-kokonaisuutta.Harjoituksen voi tehdä istuen matolla tai tuolilla tai leväten selinmakuulla.

Jumalatar minussa -workshop on erittäin naisellinen harjoitus esimerkiksi morsiusjuhlaan tai syntymäpäiville. Piirissä kokoonnumme naisryhmän kanssa vaalimaan naiseuttamme. Lähestymme kehomme viisautta hengitysharjoituksilla, vapaasti tanssien, meditoiden ja jakaen ajatuksia. Tutustumme temppelitanssiasentoihin, nostamme voimakortit ja osoitamme toisillemme kiitollisuutta sekä jaamme viisauksia tulevaan matkaan. Ja pidämme hauskaa!

MUSTA JOOGA

Joogaa hämärämmän musiikin tahtiin since 2013

Joogaharjoitus kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen tummemmissa puitteissa. Harjoitus on rituaalinomainen mahdollisuus tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja särmän taustamusiikin ja myyttisten tarinoiden tahtiin. Tapahtumia järjestetään kahdeksalla eri paikkakunnalla säännöllisesti! Online-eventtejä on noin kerran kuussa. Mahdollisuus tilata yritys/yksityis-tunteja!

Löydät kaikki ajankohtaiset tapahtumat täältä.

Musta jooga on trademarkattu joogamuoto. Kaikki kyselyt: merimort@gmail.com

LASTEN ELÄINJOOGAKORTIT

Eläinjoogakorttipakka sisältää yhteensä 50 värikästä korttia: 42 eläinkorttia seikkaperäisin joogaohjein + 8 erikoiskorttia.

Suunnittelemani supersuositut lasten eläinjoogakortit ovat laajassa käytössä kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja lasten liikunta-, sekä terapiatyössä. Saatavilla kolmella kielellä: suomi, englanti ja ruotsi! Tue lapsen luovaa liikkumista ja tarjoa keinoja rentoutumiseen yhteisen tekemisen myötä.

Breathe, be brave & create

tumblr_lvksnmyV3U1qeip34o1_1280

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.